Nyheter

Matentusiastene på Nordstrand

Matentusiastene på Nordstrand

På Matstreif 2019 stilte bydel Nordstrand med en egen bod kalt Wrap&Eat. Her ble det servert nydelige vegetar wraps. Flere av medarbeiderne har behov for tilrettelegging for å bidra med sine ressurser.

Voldsforebyggende program

Voldsforebyggende program

På SOR konferansen Rett og urett holdes workshop om prosjektet VIP (Viktig Interessant Person) som er et helhetlig voldsforebyggende program for mennesker med intellektuell funksjonsnedsettelse.

Barnehuset - også for voksne med utviklingshemming

Barnehuset - også for voksne med utviklingshemming

Det er heldigvis få som mener at det er en god idé å bruke navnet "Barnehus" på tjenester til voksne personer med utviklingshemming. Men det de gjør er svært viktig i kampen mot overgrep, også for utviklingshemmede i alle aldre.

TV BRA på statsbudsjettet!

TV BRA på statsbudsjettet!

Kultur- og likestillingsminister Trine Skei Grande møtte TV BRA i Media City i Bergen i dag. Statsråden kunne røpe at TV BRA får 1,5 millioner kroner over statsbudsjettet av kulturmidlene.

 

Møtespesialisten

Møtespesialisten

Caroline fikk jobb som møtevert i helse- og omsorgsetatene i Bergen kommune, gjennom HELT MED-ordningen. Flott oppslag avisen Bergenseren.

Bak stengte dører

Bak stengte dører

Den svenske reportasjen "Bak stengte dører" viser skremmende behandling av mennesker med utviklingshemming. Ufaglighet, fornedring, latterliggjøring og vold. Det samme viser BBC reportasjen Whorlton Hall hospital abuse. Begge er foretatt undercover, med skjulte kamera.

HELT MED samling i Trondheim

HELT MED samling i Trondheim

Seks arbeidstakere har fått jobb gjennom HELT MED i Stjørdal og Trondheim. HELT MED har som mål å få til to årlige samlinger for arbeidstakere ansatt gjennom HELT MED. Dette var den første i Trøndelag.

Ombud - også for utviklingshemmede

Ombud - også for utviklingshemmede

Utviklingshemmede diskrimineres. Det er ikke uten grunn at Barne-, likestillings- og familiedepartementet for noen år siden utviklet informasjonsprogrammet "Mennesker med utviklingshemming skal heller ikke diskrimineres". Da er det viktig å vite at Likestillings- og diskrimineringsombudet også jobber for folk med utviklingshemming.  

Kontakt

Kontaktinfo

Daglig leder - Jarle Eknes
tlf: 90758685
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Org.nr: 984 257 503

Besøksadresse

Seljeveien 6
Løren
Oslo

Postadresse

Stiftelsen SOR
Seljeveien 6
0575 Oslo

Fakturaadresse

Stiftelsen SOR c/o
ASR Accounting AS
Postboks 1027
1803 Askim