Hjelp

«...jeg kommer meg ikke inn!»

Det kan være problemer med innloggingen til konferansesiden før konferansen går av stabelen torsdag 28. oktober. Vi er ikke helt ferdige med alt, men vi jobber hardt for at alt skal være klart før konferansen starter!

Tekniske krav for å se direktestrøm:

  • For å se strømmen i høyeste kvalitet (1080p) kreves det minimum 10mbps nedlastning.
  • Det er kun nettleserne Edge, Chrome, Firefox og Safari som støttes. Disse bør være oppdaterte da gamle versjoner ikke nødvendigvis fungerer optimalt.

Ofte stilte spørsmål

Hvilken nettleser kan jeg bruke?
Du må bruke en moderne nettleser som f.eks. Edge, Chrome, Firefox eller Safari. Internet Explorer vil ikke fungere for å se konferansen.

Jeg får beskjed om at jeg ikke har tilgang til siden.
Noen arbeidsgivere kan være strenge på hvilke sider man får lov å besøke, dette gjelder spesielt helseinstitusjoner. Da må du enten får IT-avdelingen hos din arbeidsgiver til å gi deg tilgang, eller du må bruke en annen internettlinje.

Direktestrømmen stopper opp og fryser innimellom.
Strømming av video krever at du har god båndbredde og det er ikke alle nettlinjer som egner seg til strømming av video. Du kan prøve å redusere kvaliteten på videoen ved å trykke på tannhjulet nede til høyre i videovinduet. Hvis ikke må du bruke en annen internettforbindelse eller vente til opptakene er klare da disse krever litt mindre båndbredde. Dersom du har rikelig båndbredde men likevel opplever slike problemer kan det hjelpe å starte datamaskinen din på nytt.

Det står at det ikke er mulighet til å registrere seg med epostadressen min?
Dette betyr at du ikke ligger inne i systemet vårt. Hvis du nettopp har kjøpt tilgang kan det være at vi rett og slett ikke har rukket å legge deg inn enda. Da bør du prøve på nytt igjen litt senere! Hvis det ikke fungerer innen noen timer kan det være et problem med registreringen din. Da bør du kontakte G Travel på epostadressen i kontakt-feltet. Husk at du bruke samme epostadresse og mobilnummer som du registrerte deg med for å logge inn, og de må også være riktig skrevet!

Min arbeidsgiver eller organisasjon har kjøpt abonnement men jeg får ikke logget meg på.
Det er viktig at du bruker riktig epostadresse når du registrerer deg. Du må bruke jobb- eller studenteposten din som er knyttet opp mot bestillingen. Passord for innlogging skal ha blitt distribuert av arbeidsgiveren eller organisasjonen din, ta kontakt med lederen din hvis du ikke har fått dette.

Jeg finner ikke passordet mitt.
Passordet ditt finner du i PDF-filen med beskrivelse av innloggingen som er sendt ut i forkant av konferansen.

Hvor lenge er forelesningene tilgjengelige?
De vil ligge ute fram til 1. mai 2022.

Hvor finner jeg sendingen fra i går?
Den finner du i menyen oppe til høyre som heter "Tidligere sendinger".

Hvor finner jeg bonusinnleggene?
De finner du i menyen oppe til høyre som heter "Tidligere sendinger".

Jeg ser ingen video, bare et bilde.
Konferansen starter ikke før tordag 28. oktober og vi starter sendingen litt før klokken 9.30. Hvis du logger inn før vi setter i gang sendingen kan det tenkes at du må starte avspillingen selv ved å trykke på avspillings-knappen (‣).

Jeg har et saklig spørsmål eller kommentar til en av foreleserne.
Under konferansen kan du sende inn spørsmål til noen av innleggene ved å bruke "Send inn et spørsmål" boksen på konferanse-siden. Hvis det er nok tid i programmet sendes spørsmålet ditt til scenen. Etter konferansen er over er det dessverre ikke sikkert vi kan gi deg noe svar.

Hvorfor er det ikke teksting på konferansen?
Vi har dessverre ikke mulighet til å tekste direktesendingen men vi forsøker så godt vi kan å legge på tekst på opptakene i ettertid. Teksting er en tidkrevende oppgave så det kan ta litt tid før vi rekker alt.

Kontakt

Dersom det er problemer med påmeldingen din må du kontakte G Travel, det kan du gjøre på epostadressen: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ved tekniske problemer kan du kontakte oss på epostadressen Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Akkurat før og under konferansen har vi det veldig travelt men vi skal prøve å svare deg så fort vi kan!

Kontakt

Kontaktinfo

Daglig leder - Jarle Eknes
tlf: 90758685
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Org.nr: 984 257 503

Besøksadresse

Seljeveien 6
Løren
Oslo

Postadresse

Stiftelsen SOR
Seljeveien 6
0575 Oslo

Fakturaadresse

Stiftelsen SOR c/o
ASR Accounting AS
Postboks 1027
1803 Askim

EHF: 984257503

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.