Skip to main content

Hjelp

«...jeg kommer meg ikke inn!»

Det kan være problemer med innloggingen til konferansesiden før konferansen går av stabelen. Dersom du er sent påmeldt eller har endret påmeldingsinformasjonen din er det ikke sikkert vi har fått oppdatert innloggingssystemet. Vi jobber hardt for at alt skal være klart før konferansen starter!

Tekniske krav for å se direktesendingen:

  • For å se strømmen i høyeste kvalitet (1080p) kreves det minimum 10mbps nedlastning.
  • Det er kun nettleserne Edge, Chrome, Firefox som støttes for Windows. I Apple MacOS kan du også bruke Safari. Disse bør være oppdaterte da gamle versjoner ikke nødvendigvis fungerer optimalt. Internet Explorer vil ikke fungere. Andre operativsystemer kan vi ikke garantere at vil fungere.
    Du kan laste ned en støttet nettleser her: Edge, Firefox, Chrome.

Ofte stilte spørsmål

Jeg får beskjed om "Kunne ikke finne noen registrerte brukere med dette nummeret"
Du må opprette en bruker først, trykk på "Registrer deg" og fyll inn navn, epost og mobilnummer og passordet ditt.

Jeg får beskjed om "Du har ikke mulighet til å registrere deg med epostadresse"
Det finnes ingen billett med din epostadresse i systemet vårt. Sjekk at du har skrevet riktig adresse. Hvis du nettopp har kjøpt tilgang kan det være at kontoen din ikke er aktivert enda. Vent litt og prøv på nytt. Fungerer det fremdeles ikke? Ta kontakt med oss: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Jeg får beskjed om "Du er allerede registrert for dette arrangementet"
Du har allerede en bruker hos oss og kan logge deg inn ved å trykke på "Logg inn" og få tilsendt bekreftelseskode på SMS.

Hvilken nettleser kan jeg bruke?
Du må bruke en moderne nettleser som f.eks. Edge, Chrome, Firefox eller Safari. Internet Explorer vil ikke fungere for å se konferansen.

Jeg får beskjed om at jeg ikke har tilgang til siden.
Noen arbeidsgivere kan være strenge på hvilke sider man får lov å besøke, dette gjelder spesielt helseinstitusjoner. Da må du enten få IT-avdelingen hos din arbeidsgiver til å gi deg tilgang, eller du må bruke en annen internettlinje.

Direktestrømmen stopper opp og fryser innimellom.
Strømming av video krever at du har god båndbredde og det er ikke alle nettlinjer som egner seg til strømming av video. Du kan prøve å redusere kvaliteten på videoen ved å trykke på tannhjulet nede til høyre i videovinduet. Hvis ikke må du bruke en annen internettforbindelse eller vente til opptakene er klare da disse krever litt mindre båndbredde. Dersom du har rikelig båndbredde men likevel opplever slike problemer kan det hjelpe å starte datamaskinen din på nytt.

Min arbeidsgiver eller organisasjon har abonnement men jeg får ikke logget meg på.
Det er viktig at du bruker riktig epostadresse når du registrerer deg. Du må bruke jobb- eller studenteposten din som er knyttet opp mot bestillingen. Passord for innlogging skal ha blitt distribuert av arbeidsgiveren eller organisasjonen din, ta kontakt med lederen din hvis du ikke har fått dette.

Jeg finner ikke passordet mitt.
Passordet ditt finner du i mailen med beskrivelse av innloggingen som er sendt ut i forkant av konferansen. Du kan også se passordet ditt på forsiden til SOR Digital+ hvis du har abonnement der.

Hvor lenge er forelesningene tilgjengelige?
De vil ligge ute i 6 måneder etter konferansen. På SOR Digital+ vil de være tilgjengelig i opp til 5 år.

Hvor finner jeg sendingen fra i går?
Den finner du under hovedstrømmen under "Ekstra innhold".

Hvor finner jeg bonusinnleggene?
De finner du under hovedstrømmen under "Ekstra innhold".

Jeg ser ingen video, bare et bilde.
Konferansen har ikke startet enda. Vi starter sendingen vanligvis litt før klokken 9.30 på konferansens første dag. Hvis du logger inn før vi setter i gang sendingen kan det tenkes at du må starte avspillingen selv ved å trykke på avspillings-knappen (‣) eller oppdatere siden (F5 eller Ctrl+R).

Jeg har et saklig spørsmål eller kommentar til en av foreleserne.
Under konferansen kan du sende inn spørsmål til noen av innleggene ved å bruke "Send inn et spørsmål" boksen på konferanse-siden. Hvis det er nok tid i programmet sendes spørsmålet ditt til scenen. Etter konferansen er over er det dessverre ikke sikkert vi kan gi deg noe svar.

Hvorfor er det ikke teksting på konferansen?
Vi har dessverre ikke mulighet til å tekste direktesendingen men vi forsøker så godt vi kan å legge på tekst på opptakene i ettertid. Teksting er en tidkrevende oppgave så det kan ta litt tid før vi rekker alt.

Kontakt

Dersom det er problemer med påmeldingen din må du kontakte G Travel, det kan du gjøre på epostadressen: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ved tekniske problemer kan du kontakte oss på epostadressen Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller bruke kontaktskjemaet ved å trykke på knappen under.

Akkurat før og under konferansen har vi vanligvis veldig mye å gjøre men vi svarer deg så fort vi kan!