Nyheter

Tvangsbegrensning - nytt lovverk

Tvangsbegrensning - nytt lovverk

Tvangslovutvalget har levert sitt forslag til en ny tvangslovgivning, kalt tvangsbegrensningsloven (NOU 2019:14). Vil det styrke rettssikkerheten til utviklingshemmede?

Matentusiastene på Nordstrand

Matentusiastene på Nordstrand

På Matstreif 2019 stilte bydel Nordstrand med en egen bod kalt Wrap&Eat. Her ble det servert nydelige vegetar wraps. Flere av medarbeiderne har behov for tilrettelegging for å bidra med sine ressurser.

Voldsforebyggende program

Voldsforebyggende program

På SOR konferansen Rett og urett holdes workshop om prosjektet VIP (Viktig Interessant Person) som er et helhetlig voldsforebyggende program for mennesker med intellektuell funksjonsnedsettelse.

Barnehuset - også for voksne med utviklingshemming

Barnehuset - også for voksne med utviklingshemming

Det er heldigvis få som mener at det er en god idé å bruke navnet "Barnehus" på tjenester til voksne personer med utviklingshemming. Men det de gjør er svært viktig i kampen mot overgrep, også for utviklingshemmede i alle aldre.

TV BRA på statsbudsjettet!

TV BRA på statsbudsjettet!

Kultur- og likestillingsminister Trine Skei Grande møtte TV BRA i Media City i Bergen i dag. Statsråden kunne røpe at TV BRA får 1,5 millioner kroner over statsbudsjettet av kulturmidlene.

 

Møtespesialisten

Møtespesialisten

Caroline fikk jobb som møtevert i helse- og omsorgsetatene i Bergen kommune, gjennom HELT MED-ordningen. Flott oppslag avisen Bergenseren.

Bak stengte dører

Bak stengte dører

Den svenske reportasjen "Bak stengte dører" viser skremmende behandling av mennesker med utviklingshemming. Ufaglighet, fornedring, latterliggjøring og vold. Det samme viser BBC reportasjen Whorlton Hall hospital abuse. Begge er foretatt undercover, med skjulte kamera.

Kontakt

Kontaktinfo

Daglig leder - Jarle Eknes
tlf: 90758685
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Org.nr: 984 257 503

Besøksadresse

Bentsebrugata 16A
Torshov
Oslo

Postadresse

Stiftelsen SOR
Postboks 12 Torshov
0412 Oslo

Fakturaadresse

Stiftelsen SOR c/o
ASR Accounting AS
Rakkestadveien 1
1814 Askim