• Hjem
  • Nyheter
  • Sandefjord anvender SOR Digital + på fagkvelder
Sandefjord anvender SOR Digital + på fagkvelder

Sandefjord anvender SOR Digital + på fagkvelder

-Det er fint å kunne dele lenkene med alle ansatte, men det er viktig å ha en plan for hvordan vi anvender ressursene i SOR Digital +. Det er Magnus V. Ilebrekke som sier dette til oss når vi i SOR tar en prat med han om fagkveldene kommunen nå arrangerer. 

Publisert: fredag, 20. mai 2022

Bilde av folk som ser på skjermMagnus er Rådgiver i PAS-team i kommunen og har nettopp arrangert en fagkveld for ansatte i tjenestene til utviklingshemmede. Sandefjord kommune er en av de nå mange kommunene som har kjøpt årsabonnement på SOR Digital +. Dermed har alle ansatte i hele kommunen digital tilgang til alle SOR sine konferanser, webinarer og andre digitale ressurser. Konferansene kan en se direkte eller i opptak. Dette er en ny ordning, og kommunene har til nå brukt ressursene på ulike måter. I Sandefjord inviterer de til fagkveld.  

-Den første kvelden kom det omtrent 40 ansatte, forteller Magnus. Det synes vi er veldig bra, fortsetter han. Vi startet med en liten innledning. Deretter viste vi 2 forelesninger fra utvalget i SOR Digital +. Dette gav oss anledning til å sette fokus på spesifikke tema, samtidig som det var sosialt, sier Magnus 

5. mai arrangerte de den første av i alt tre fagkvelder der de inviterer ansatte til faglig innputt, mulighet for diskusjon og selvsagt pizza og sosialt samvær.

Denne første kvelden satt de fokus på tvang, miljøterapi og også på psykisk helse. De planlegger 2 fagkvelder til før sommeren. Kveldene er selvsagt frivillig, og kunnskapen kan også skaffes på andre måter for de som ikke kan eller vil delta. 

-Det er viktig å være kreativ i anvendelsen av SOR Digital +, sier Magnus. Dette er en av mange måter vi kan bruke ressursene på. Samtidig oppfordrer han SOR til å utvikle tilbudet. Kanskje kan dere lage refleksjonsspørsmål knyttet til den enkelte forelesningen, avslutter Magnus. 

Sandefjord kommune planlegger flere fagkvelder til høsten. 

SOR tar gjerne i mot innspill til hvordan SOR Digital + kan bli enda bedre. Ønsker du å dele hvordan dere i deres kommune anvender tilbudet, ta kontakt med oss. Les mer om SOR Digital + på en egen nettside. Der kan du også se hvilke kommuner som har tilgang.

Forsamling som ser på forelesning

Hold av 26. og 27. oktober til neste SOR-konferanse om livskvalitet: Mål og mening

Kontakt

Kontaktinfo

Daglig leder - Jarle Eknes
tlf: 90758685
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Org.nr: 984 257 503

Besøksadresse

Seljeveien 6
Løren
Oslo

Postadresse

Stiftelsen SOR
Seljeveien 6
0575 Oslo

Fakturaadresse

Stiftelsen SOR
c/o BDO
Postboks 1027
1803 Askim

EHF: 984257503

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.