Bokomtale: God mat for kropp og helse

Bokomtale: God mat for kropp og helse

Det er kjærkomment i feltet vårt med hjelpemidler som kan bidra til sunnere og bedre liv. Boken Marianne Nordstrøm og Svein Olav Kolset har vært redaktør for, kan nettopp være et slikt hjelpemiddel.

God mat for kropp og helse forsideForfattere: (red.) Marianne Nordstrøm  og Svein O. Kolset

Utgitt: 2019. Sider: 242

Marianne Nordstrøm er klinisk ernæringsfysiolog og ansatt på Frambu senter for sjeldne diagnoser og Enhet for medfødte og arvelige nevromuskulære tilstander, Oslo Universitetssykehus. Hun har doktorgrad fra 2015 på dette fagområdet og lang erfaring med undervisning og veiledning om ernæringsutfordringer ved sjeldne diagnoser.

Svein Olav Kolset er professor i ernæring ved Universitetet i Oslo. Han er også pappa og forfatter av boken «En sjelden kar – en fars beretning», om livet sammen med sønnen Torgeir, som har CHARGE syndrom. Han etablerte i 2014 fagnettverket «Ernæring for sårbare grupper» og er aktiv i forskning og formidling for å fremme ernæringsarbeid for personer med utviklingshemming.

 

 

Denne artikkelen ble først publisert i SOR Rapport nr. 1/2020.

pdfLast ned artikkelen som PDF

Kontakt

Kontaktinfo

Daglig leder - Jarle Eknes
tlf: 90758685
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Org.nr: 984 257 503

Besøksadresse

Seljeveien 6
Løren
Oslo

Postadresse

Stiftelsen SOR
Seljeveien 6
0575 Oslo

Fakturaadresse

Stiftelsen SOR c/o
ASR Accounting AS
Postboks 1027
1803 Askim