• Hjem
  • Nyheter
  • Abonnér på digital tilgang til tre årlige SOR-konferanser
Abonnér på digital tilgang til tre årlige SOR-konferanser

Abonnér på digital tilgang til tre årlige SOR-konferanser

SOR tilbyr en abonnementsordning som gir kommuner, høgskoler, universitet, sykehus og andre organisasjoner full digital tilgang til tre årlige konferanser. Forelesninger / innlegg blir tilgjengelig i 1-5 år for alle ansatte /studenter. 

Stiftelsen SOR arrangerer årlige konferanser med høy relevans for alle som er opptatt av gode tjenester og gode levekår for personer med utviklingshemming. Vanligvis har vi mer enn 500 deltakere på hver av konferansene, men pandemien satte store begrensninger for deltakelse på konferansen vi arrangerte i Bergen i mai.

Vi utviklet da streaming-løsninger, og inviterte til digital deltakelse som supplement. Kun 50 personer deltok i salen, men flere tusen personer har fulgt konferansen lokalt gjennom streming og i opptak senere.

2021 konferanse digital abo1 2Christina, Unsplash

Evalueringsskjema vi sendte ut til dem som så på streamingen på direktesending viser at 60 % satt alene da de så på konferansen, mens 40 % så på konferansen sammen med andre. De fleste av disse satt i grupper mellom 3 og 10 personer, men noen hadde samlet seg i større lokaler med storskjerm, servering og god lokal konferansestemning.

Å følge konferanser digitalt er noe få hadde erfaring med før pandemien, så vi var spente på hvordan våre konferansedeltakere ville rangere dette.

Vi stilte spørsmålet «Hvor godt synes du det fungerte å delta digitalt?» På en skala fra 0 til 10 var gjennomsnittskåren de ga 9. Det er svært høyt, og er en bekreftelse på at vi har lykkes med de tekniske, produksjonsmessige og pedagogiske løsningene for å tilpasse konferansen til digital visning.

 alex knight j4uuKnN43 M unsplash

Vi har derfor videreutviklet dette konseptet, og vi har utvidet tilbudet til tre årlige konferanser. To SOR-konferanser, slik vi har gjort det gjennom mange tiår, og en UngSOR-konferanse som spesielt handler om barn og unge med utviklingshemming.

Det er svært nyttig å være fysisk til stede på konferanser, og vi vil sterkt oppfordre fagfolk og andre engasjerte til å melde seg på fysisk. Men digital tilgang er et supplement som kan bidra til betydelig kompetanseheving i kommuner og organisasjoner m.m.

Organisasjoner kan melde seg på, slik at alle i en organisasjon (kommune, høgskole osv) med samme epostadresse domene (for eksempel @nn.kommune.no) får tilgang til å se konferansen live på pc/storskjerm, eller se det i opptak. For oktoberkonferansen vår er det mulig for enkeltpersoner å melde seg på også for digital tilgang, men fra og med 2022 vil digital påmelding kun være tilgjengelig for organisasjoner / kommuner etc. 

Vi vil spesielt anbefale abonnementsordningen. Da får alle ansatte (og studenter, når det gjelder høgskoler og universitet) full tilgang til tre årlige konferanser. Betal for 2022, så spanderer vi tilgangen til konferansene i 2021.

I abonnementsordningene får man ekstra lang tilgang til opptak fra konferansene; 1-5 år. Det innebærer unike muligheter for å benytte relevante enkeltbidrag i målrettet kompetanseutvikling i tjenestene.

Flere viktige bonusforelesninger vil kun være tilgjengelig for dem som abonnerer på denne tjenesten.

Les her for prisinformasjon og påmelding.

Kontakt

Kontaktinfo

Daglig leder - Jarle Eknes
tlf: 90758685
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Org.nr: 984 257 503

Besøksadresse

Seljeveien 6
Løren
Oslo

Postadresse

Stiftelsen SOR
Seljeveien 6
0575 Oslo

Fakturaadresse

Stiftelsen SOR c/o
ASR Accounting AS
Postboks 1027
1803 Askim

EHF: 984257503

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.