Viggo imponerte stortingsgruppa

Fra venstre: Jarle Eknes (daglig leder i Stiftelsen HELT MED), Viggo Nordby Holtan (Holmestrand Høyre), Kårstein Eidem Løvaas, stortingsrepresentant for Høyre i Vestfold) og Margret Hagerup (stortingsrepresentant for Høyre i Rogaland).

Viggo imponerte stortingsgruppa

Takket være Viggo Nordby Holtan skal HELT MED etablere arbeidsplasser i Holmestrand kommune, skriver Sande avis. 

Holtan er varamedlem i kommunestyret, og har fått inn i Høyres lokale partiprogram at de skal jobbe for å få opprettet “helt med”-stillinger i kommunen. Slikt gjør inntrykk på oss i HELT MED, og vi vil derfor prioritere Holmestrand når vi nå skal skape flere slike stillinger, sier Jarle Eknes til avisen.

2020 feb Viggo Nordby Holtan 2

Under resolusjonsdebatten på årsmøtet til Vestfold og Telemark Høyre I helgen fikk Viggo Nordby Holtan  gjennomslag for målet om at enda flere kommuner skaper HELT MED-arbeidsplasser, pluss at antallet varig tilrettelagte arbeidsplasser i skjermet virksomhet (VTA-S) økes, og at man inntektsgrensen for HELT MED bør økes til 1 G. Det siste vil si at de som får jobb gjennom HELT MED kan tjene 99.858 kroner per år uten å få redusert trygdebeløpet de mottar. Det vil være en klar forbedring, sammenlignet med dagens regelverk.

Margret Hagerup (H) representerer arbeids- og sosialkomiteen og er stortingsrepresentant for Rogaland:

-Vi synes det er veldig stas at Viggo Nordby Holtan står på og viser et så stort engasjement for arbeidsinkludering. Jeg ble kjent med ham i 2017, da han skrev en melding til meg umiddelbart etter at jeg hadde hatt mitt første innlegg på Stortingets talerstol. Han skrev at han likte talen min og at han snakket mye om det samme i Vestfold. Videre skrev han at han var utplassert fra Vekstbedrift til ordinær virksomhet, og at dette var viktig. Han skrev videre at hans største ønske var at flere skulle få samme sjanse.

De beste til å skape ny politikk er de som kjenner utfordringene på kroppen, fortsetter Margret Hagerup. Vi fortjener alle en sjanse og at noen tror på oss.

2020 feb Viggo Nordby Holtan

HELT MED er en sak jeg brenner for, og som jeg fikk inn i Høyres lokale partiprogram, sier Viggo Nordby Holtan. Selv er jeg både glad og stolt over at Høyres stortingsgruppe har vist slik oppmerksomhet rundt saken, avslutter Holtan.

Dette er utdrag fra artikkel i Sande avis (bak betalingsmur).

Midlene til denne satsingen er muliggjort gjennom at regjeringen  gir øremerkede midler til HELT MED. 

I øyeblikket har 79 personer med utviklingshemming og uføretrygd fått fast jobb gjennom ordningen, og innen mai forventes tallet å ha økt til 110. 

 

Kontakt

Kontaktinfo

Daglig leder - Jarle Eknes
tlf: 90758685
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Org.nr: 984 257 503

Besøksadresse

Seljeveien 6
Løren
Oslo

Postadresse

Stiftelsen SOR
Seljeveien 6
0575 Oslo

Fakturaadresse

Stiftelsen SOR c/o
ASR Accounting AS
Postboks 1027
1803 Askim