Vi vil, og vi får det til

Bildet: Haran Vimalachandran

Vi vil, og vi får det til

Dette var tittelen på LAFY-konferansen hvor Haran, som har fått jobb på McDonald´s gjennom HELT MED, foreleste for forsamlingen.

LAFY står for Landsrådet for arbeid til yrkeshemmede, og er en landsomfattende interesseorganisasjon for alle som gir eller er aktivt engasjert i arbeidstilbud til yrkeshemmede.

LAFY arrangerer 2 konferanser pr år, vår og høst. Konferansene har fokus på å dele erfaringer, utveksle ideer og det å kunne oppnå mestring. Konferansene er tilrettelagt både for deltakere og ordinært ansatte i vekstbedrifter.

2019 november Lafy 3Deltakere på konferansen

Høstkonferansen ble avholdt på Comfort Hotell Union Brygge 6. og 7. november 2019. Navnet på konferansen denne gangen er: "jeg vil, og jeg får det til". Konferansen har fokus på arbeidstakere.

Da var det flott at HELT MED ble invitert til å holde forelesning. Fra HELT MED møtte jobbspesialist Elisabet Askjer Nordahl (Sens), seniorrådgiver Audun Moen og ikke minst Haran Vimalachandran som gjennom HELT MED fikk jobb på McDonald´s på Alnabru i Oslo.

2019 november Lafy 2Audun Moen og Haran Vimalachandran

Som vanlig på  LAFY-konferansene var det stort engasjement og mange gode innspill og spørsmål. Vi delte de gode historiene og fortalte om  hvordan HELT MED bidrar til å gjøre drømmer til virkelighet

Haran fortalte om hvordan det var å søke jobb gjennom HELT MED og hvordan dette har vært med på å endre livet hans. Han delte også sin oppfatning av hvor viktig oppfølging er etter at en har fått jobb. Mange tilstede på konferansen som kom fra områder der HELT MED ikke er etablert enda, og det kom spørsmål fra blant annet Vestfold/Telemark og Østlandet om vi hadde planer om å komme dit.

Det er uten tvil behov for arbeidsinkludering i det ordinære næringsliv over det ganske land. Med nok midler til satsning vil HELT MED kunne fortsette satsningen og bidra til at flere gode historier blir til.

2019 november Lafy 4Audun Moen

Kontakt

Kontaktinfo

Daglig leder - Jarle Eknes
tlf: 90758685
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Org.nr: 984 257 503

Besøksadresse

Seljeveien 6
Løren
Oslo

Postadresse

Stiftelsen SOR
Seljeveien 6
0575 Oslo

Fakturaadresse

Stiftelsen SOR c/o
ASR Accounting AS
Rakkestadveien 1
1814 Askim