• Hjem
  • Nyheter
  • Spiller du noen rolle? – om betydningen av hjelp fra flere hold
Spiller du noen rolle? – om betydningen av hjelp fra flere hold

Spiller du noen rolle? – om betydningen av hjelp fra flere hold

Stian Sehm-Larsen er spesialvernepleier ved St.Olavs Hospital,  og holder foredrag på SOR-konferansen 6.-7. mai 2021.

Målet med samarbeid mellom pasienter, helsepersonell, spesialister og pårørende på arenaer som sykehus, private klinikker, kommunale foretak og folks hjem og nærmiljø, er å sammen finne den beste helsehjelpen for personen som har sammensatte behov for helsehjelp.

Noen ganger er prosessen enkel og forutsigbar – andre ganger er den kompleks og kan oppleves frustrerende for både pasient og pårørende.

Dette fremlegget tar for seg aspekter ved pasientforløp ved Regional enhet for Psykiatri, Utviklingshemming og Autisme, og peker på viktigheten av godt tverrfaglig samarbeid, samt hvilken rolle representanter for spesialisthelsetjenesten kan spille for å ivareta viktige verdier i folks liv.

Stian Sehm-Larsen er spesialvernepleier ved St.Olavs Hospital.
Han er utdannet vernepleier, med videreutdanning i spesialpedagogikk ved Høgskolen i Lillehammer (nå HiNN), og atferdsvitenskap ved Høgskolen i Oslo og Akershus (nå OsloMet). Sehm-Larsen har jobbet i tilrettelagte tjenester og bo- og aktivitetstilbud i Gjøvik Kommune og Trondheim Kommune og vært ansatt som vernepleier i skolen. I 2015-2017 var han ansatt ved akuttpsykiatrisk klinikk ved Lovisenberg Diakonale sykehus, og jobber nå med fagutvikling i Divisjon Psykisk Helsevern ved St. Olavs Hospital.

 

 

Kontakt

Kontaktinfo

Daglig leder - Jarle Eknes
tlf: 90758685
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Org.nr: 984 257 503

Besøksadresse

Seljeveien 6
Løren
Oslo

Postadresse

Stiftelsen SOR
Seljeveien 6
0575 Oslo

Fakturaadresse

Stiftelsen SOR c/o
ASR Accounting AS
Postboks 1027
1803 Askim