Skip to main content
Spesialvisning av filmen Ola - en helt vanlig uvanlig fyr

Ola - en helt vanlig uvanlig fyr

Spesialvisning av filmen Ola - en helt vanlig uvanlig fyr

27. september inviterer Stiftelsen SOR til spesialvisning av filmen "Ola - en helt vanlig uvanlig fyr" i Oslo. Ola og regissør Ragnhild Nøst Bergem kommer og det blir samtale med inviterte deltakere. Stiftelsen SOR har 50 gratis billetter. 

Publisert fredag, 08. september 2023, av Cato B. Ellingsen

 

Ola er 30 år og bor sammen med mange ulike mennesker i landsbyen Vidaråsen utenfor Tønsberg. Her lever de tett på naturen, i roligere tempo og det lille samfunnet er tuftet på inkludering, forståelse og respekt.

Vi har ved flere anledninger presentert arbeidet med filmen på våre konferanser. Nå er filmen ferdig, og vi viser filmen på Vega Scene i Oslo. Vi inviterer også aktuelle gjester til å reflektere over filmens tematikk. 
 
27. september klokken 1800 - 2000 kan du se filmen, møte Ola og regissøren og også høre en samtale om mangfold, inkludering og ulike måter å leve liv i tråd med egne ønsker og verdier. 
 
Billetter kan kjøpes på nettsidene til Vega Scene, men vi i Stiftelsen SOR har 50 gratis billetter som vi deler ut til interesserte. Vil du og dine kollegaer ha gratis billett; send en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Hva med å benytte anledningen til en liten sammenkomst med dem du arbeider med før høstferien?
 
Filmen omtales som en varm film om likeverd, tilhørighet og betydningen av å føle seg trygg nok til å være den man er. Det er et nært og ærlig portrett, som bidrar til å bryte ned skillet mellom «oss» og «dem».