SOR-prisen 2020 til Annette Drangsholt

Annette Drangsholt mottar SOR prisen 2020. 

SOR-prisen 2020 til Annette Drangsholt

SOR-prisen 2020 går til Annette Drangsholt, styreleder i Autismeforeningen. Prisen deles ut årlig til personer som har utmerket seg spesielt for å bidra til bedre levekår for mennesker med utviklingshemming.

Det er SORs fag- og forskningsfond som tildeler prisen, og den ble overrakt av Trine Lise Bakken, som er fondets styreleder.

2020 okt sorpris 4 bFra venstre: Annette Drangsholt og Trine Lise Bakken

- Prisvinneren har i mange år vært en pådriver for at mennesker med autisme skal synes i samfunnet og få gode tjenester. Hun arbeider for et mer autismevennlig samfunn og deltar på alle mulige typer arenaer. Hun er også en fargerik og kreativ prisvinner, som skaper entusiasme hvor enn hun kommer, sa Trine Lise Bakken.

I tillegg til prissymbolet (se bilder) mottar prisvinneren 25.000 fra SORs fag- og forskningsfond.

2020 okt sorpris 2 bFra venstre: Elin Maria Lilloe-Wall (fung. daglig leder i Autismeforeningen), Annette Drangsholt (styreleder i Autismeforeningen), Trine Lise Bakken (styreleder SORs fag- og forskningsfond) og Jarle Eknes (daglig leder i Stiftelsen SOR)

 Styret i SORs fag- og forskningsfond

Tidligere prisvinnere

 

Kontakt

Kontaktinfo

Daglig leder - Jarle Eknes
tlf: 90758685
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Org.nr: 984 257 503

Besøksadresse

Seljeveien 6
Løren
Oslo

Postadresse

Stiftelsen SOR
Seljeveien 6
0575 Oslo

Fakturaadresse

Stiftelsen SOR c/o
ASR Accounting AS
Postboks 1027
1803 Askim