• Hjem
  • Nyheter
  • Omar Gamal - stor satsing på arbeid for utviklingshemmede
Omar Gamal - stor satsing på arbeid for utviklingshemmede

Than Vo Trung og Omar Gamal. Foto: Audun Moen

Omar Gamal - stor satsing på arbeid for utviklingshemmede

Omar Gamal (SV) er Oslos nye byråd for arbeid, sosiale tjenester og mangfold. Gamal besøkte Abildsø sykehjem som et ledd i markeringen av at Oslo kommune nå har lyst ut tilsammen seks stillinger for personer med utviklingshemming ved tre av sine kommunale sykehjem.

 

Abildsø sykehjem ved Institusjonssjef Heidi Vaag, var vertskap for markeringen. De har allerede 2 ansatte med utviklingshemming – Kristin Marie Nyhus og Than Vo Trung Dang .

2019 november abilds 1

 

Kristin har vært ansatt siden 2013 og jobber på kjøkkenet med ansvar for vaffelpressa i tillegg til at hun også smører rundstykker.

Than jobber på vaskeriet der han betjener vaskemaskinene og bretter sammen det nyvaskede tøyet.

 

2019 november abilds 6

Byråd  Gamal fikk se både Kristin og Than i full sving på arbeidsplassen og det ble både prøvesmaking av vafler og gode tips for hvordan rent tøy skal brettes. Det ble også god tid til å snakke sammen om hvor viktig det er å ha en jobb.

Både Kristin og Than stortrives på Abildsø sykehjem og er en viktig ressurs på både sosialt og faglig. Fra sykehjemmet sin side ble det understreket at både Kristin og Than gjorde en svært god jobb og betydde mye for arbeidsmiljøet hos dem. De anbefalte varmt andre sykehjem til å gjøre det samme.  

Byråden understreket hvor viktig det er at vi som samfunn stiller opp og gir alle mulighet til i bidra og være til nytte. Dette gir resultater ikke bare for arbeidstakeren, men også for arbeidsgiverne og samfunnet for øvrig. Han vektla viktigheten av at mangfold skaper resultater i bedriftene men også bidrar til et mer raust samfunn. Det at en viser at det er mulig, vil også kunne stimulerer  andre til å gjøre det samme.

 

 

 

Kontakt

Kontaktinfo

Daglig leder - Jarle Eknes
tlf: 90758685
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Org.nr: 984 257 503

Besøksadresse

Seljeveien 6
Løren
Oslo

Postadresse

Stiftelsen SOR
Seljeveien 6
0575 Oslo

Fakturaadresse

Stiftelsen SOR c/o
ASR Accounting AS
Postboks 1027
1803 Askim