#neitilfurutun

Grafisk fremstilling av protesterende hender med teksten "For hensynet til barnets beste. Nei til Furutun"

#neitilfurutun

I dette innlegget finner du materiell (bilde, forslag til tekst og emneknagg) i protesten mot Furutun. 

Den såkalte «Furutun-saken» er heftig debattert i disse dager. Fredrikstad kommune ønsker å samlokalisere all døgnavlastning for barn og unge voksne (5-30 år) med nedsatt funksjonsevne. Disse planene bryter med barne- og funksjonsevnekonvensjonen (CRPD), og alle faglige føringer på feltet. Som en lokalpolitiker i Fredrikstad betimelig påpekte under formannskapsmøtet 18.11: «Dette (Furutun) er et gufs fra fortiden.»  

Saken skal opp i bystyret 9. desember, og frem til den dagen håper vi på at så mange som mulig deltar i den digitale protesten. 

Materiell 

Under følger forslag til tekst, bilde og emneknagg som fritt kan brukes i sosiale medier. For at vi skal kunne «måle» engasjementet er det viktig at emneknaggen #neitilfurutun benyttes. Slik skaper vi slagkraft.  

Forslag til tekst: 

Ingen barn eller unge voksne skal institusjonaliseres på grunn av nedsatt funksjonsevne! 

Fredrikstad kommune ønsker å samlokalisere all døgnavlastning i ett bygg. 30 barn og unge voksne mellom 5 til 30 år skal motta tjenester i den nedlagte institusjonen Furutun samtidig. Det er vi i mot. 

Sammen sier vi #neitilfurutun 

 Last ned dette bildet til bruk i sosiale medier. 

NEI TIL FURUTUN

Kontakt

Kontaktinfo

Daglig leder - Jarle Eknes
tlf: 90758685
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Org.nr: 984 257 503

Besøksadresse

Seljeveien 6
Løren
Oslo

Postadresse

Stiftelsen SOR
Seljeveien 6
0575 Oslo

Fakturaadresse

Stiftelsen SOR c/o
ASR Accounting AS
Postboks 1027
1803 Askim

EHF: 984257503

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.