• Hjem
  • Nyheter
  • Miljøterapeutiske oppgaver i tverrfaglig utredning
Miljøterapeutiske oppgaver i tverrfaglig utredning

Miljøterapeutiske oppgaver i tverrfaglig utredning

På SOR-konferansen 6.-7. mai 2021 foreleser Jane Hellereud om miljøterapeutiske oppgaver i tverrfaglig utredning. Hun har skrevet kapittel om samme tema, i håndboken i miljøterapi som lanseres på konferansen.

Jane Margrete Askeland Hellerud  er utdannet vernepleier, med videreutdanning i psykisk helsearbeid og kognitiv terapi. Hun har lang erfaring fra kommunale tjenester på ulike arenaer, samt som pårørende. Nå arbeider hun som ledende vernepleier ved Regional seksjon psykiatri, utviklingshemming/autisme (PUA), ved Oslo Universitetssykehus, hvor hun har jobbet i 15 år.

Hellerud har lang erfaring med systematisk observasjon og tilrettelegging av miljøbetingelser for mennesker med autisme og psykiske vansker, og er spesielt engasjert i kompetanseutvikling i det miljøfaglige arbeidet. Hun er også opptatt av å formidle kunnskap om relasjoners betydning for god psykisk helse. Hun holder også foredrag og undervisning, bl.a. ved videreutdanning i psykisk helse og utviklingshemming ved Oslo Met, og er bidragsyter til publikasjoner ved PUA.

I forelesningen fokuserer hun på psykisk helse:

  • Utredning av psykisk lidelse, med særlig vekt på observasjon og samhandling. 
  • Betydning av livshistorie

Forelesningen vil blant annet ha fokus på angstsymptomer.

 

Kontakt

Kontaktinfo

Daglig leder - Jarle Eknes
tlf: 90758685
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Org.nr: 984 257 503

Besøksadresse

Seljeveien 6
Løren
Oslo

Postadresse

Stiftelsen SOR
Seljeveien 6
0575 Oslo

Fakturaadresse

Stiftelsen SOR c/o
ASR Accounting AS
Postboks 1027
1803 Askim