• Hjem
  • Nyheter
  • Karoline fikk første HELT MED jobb på ridesenter
Karoline fikk første HELT MED jobb på ridesenter

Fra venstre: Karoline Christensen og Tone Kværner. Kværner er nestlede for Alna ridesenter, og er fadder for Karoline. Alle som får jobb gjennom HELT MED har en egen fadder som bidrar med opplæring og trygghet på jobben. Foto: Jarle Eknes

Karoline fikk første HELT MED jobb på ridesenter

Alna ridesenter i Oslo har ansatt Karoline Christensen gjennom HELT MED. Det er så vellykket at de kommer til å ansette to personer til gjennom denne ordningen etter nyttår. 

I HELT MED er vi opptatt av å skape et bredt sett med muligheter for jobb i ordinært arbeidsliv. Det skal være stor spennvidde. Det gjør at mange kan finne akkurat den jobben de trives med og mestrer godt. For Karoline er det det å jobbe med hester drømmejobben. 

2019 desember ka3

Drømmejobben fikk hun på Alna ridesenter gjennom HELT MED-ordningen. Hun søkte på jobben i konkurranse med andre, og var den som var best kvalifisert. HELT MED-ordningen innebærer at man får en arbeidspraksis på fire uker før arbeidsgiver bestemmer om de får mulighet for fast ansettelse. Men arbeidsgiver var så sikker på at Karoline var den rette for dem, at de ga henne fast stilling allerede etter to uker.

2019 desember ka4

Alna ridesenter har stall med  aktivitetstilbud for barn, helsetilbud med hesten som terapeut, og hestekjøring. De holder til i Oslo, midt i Groruddalen. 

Stiftelsen Alna Ridesenter består av Østmarka Rytterklubb og tidligere Trosterudstallen. 

Alna Ridesenter, et sted å være, et sted å lære.

2019 desember ka5

I magasinet Arbeid for alle, som kommer med sitt første nummer februar 2020, kommer en fyldig artikkel om HELT MED, Alna ridesenter og Karoline som fikk fast jobb på ridesenteret.

2019 desember ka2Hesten Granat og Karoline Christensen. Foto: Jarle Eknes

"Uansett hvilket humør jeg er i, så begynner jeg å smile når jeg kommer inn i stallen og møter hestene", sier Karoline.

2019 desember alna1Lene Kragh (daglig leder), Mari Morken (leder for BU Alna), hesten Granat, Karoline Christensen (medarbeider, Alna ridesenter). Foto: Jarle Eknes

Mari Morken, leder for BU (bydelsutvalget) i Alna, stilte opp på markeringen og viste et stort engasjement for både dyrene og folkene. Ildsjelene som driver senteret trenger dialog, oppmerksomhet og ikke minst penger fra politikerne for å kunne drive dette viktige tilbudet til Oslos befolkning.

Vi i HELT MED er dypt imponert over arbeidstaker Karoline Christensen og arbeidsgiver Alna ridesenter ved Lene Kragh og Tone Kværner. Les mer om Alna ridesenter.

 

Kontakt

Kontaktinfo

Daglig leder - Jarle Eknes
tlf: 90758685
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Org.nr: 984 257 503

Besøksadresse

Seljeveien 6
Løren
Oslo

Postadresse

Stiftelsen SOR
Seljeveien 6
0575 Oslo

Fakturaadresse

Stiftelsen SOR c/o
ASR Accounting AS
Postboks 1027
1803 Askim