• Hjem
  • Nyheter
  • Hvordan møte personer med utviklingshemming i krise
Hvordan møte personer med utviklingshemming i krise

Anne Gro Innstrand, spesialist i klinisk psykologi / habilitering

Hvordan møte personer med utviklingshemming i krise

Restriksjoner, nedstengning og endringer i rutiner har for mange ført til økt uro og emosjonelle svingninger. Enkelte har fått symptomer på psykisk sykdom og høy grad av helseangst. Hvordan utspiller dette seg i det miljøterapeutiske samspillet og hvordan kan vi forebygge traumer og dempe kriser i miljøterapi? 

Dette skal Anne Gro Innstrand snakke om på SOR-konferansen 6. og 7. mai 2021 i Bergen.

Anne Gro Innstrand er spesialist i klinisk psykologi med fordypning i psykisk habilitering. Hun jobber som privatpraktiserende psykolog for mennesker med utviklingshemming og autismespektetilstander med psykiske vansker. Under koronapandemien har hun vært aktiv i sosiale medier for å belyse hvordan koronapandemien påvirker samspillet mellom bruker og miljøterapeut. Du finner henne på Instagram under navnet @annegro.innstrand

Du kan delta digitalt på konferansen, eller være tilstede i salen.

Her finner du programmet og informasjon om påmelding.

 Alle deltakerne får seks måneders tilgang til opptak fra konferansen, enten man skal være tilstede i salen eller bestiller digital deltakelse.

Det er også mulig å melde på en hel kommune eller organisasjon kollektivt. Da får alle i kommunen/organisasjonen delta uten ekstra kostnad. Dette gir en unik mulighet for kompetanseutvikling, både ved streaming på konferansedagene og ved bruk i etterkant.


Kontakt

Kontaktinfo

Daglig leder - Jarle Eknes
tlf: 90758685
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Org.nr: 984 257 503

Besøksadresse

Seljeveien 6
Løren
Oslo

Postadresse

Stiftelsen SOR
Seljeveien 6
0575 Oslo

Fakturaadresse

Stiftelsen SOR c/o
ASR Accounting AS
Postboks 1027
1803 Askim