HELT MED samling i Trondheim

Samling for arbeidstakere som har fått jobb gjennom HELT MED.

HELT MED samling i Trondheim

Seks arbeidstakere har fått jobb gjennom HELT MED i Stjørdal og Trondheim. HELT MED har som mål å få til to årlige samlinger for arbeidstakere ansatt gjennom HELT MED. Dette var den første i Trøndelag.

HELT MED har som mål å få til to årlige samlinger for arbeidstakere ansatt gjennom HELT MED. Målet er å samle arbeidstakerne på tvers av arbeidsplasser og ta opp ulike tema som berører arbeidslivet. Siden dette var første samling i Trøndelag valgte vi å prioritere den sosiale biten mest denne gang. Vi fikk likevel god tid til å gå gjennom og diskutere ulike tema som var satt opp på forhånd. Alle arbeidstakerne hadde på forhånd fått utdelt tema og spørsmål som vi skulle gå gjennom på samlingen.

2019 august Prvesitter hjemmelaget sine stoler 2HELT MED-arbeidstakerne prøvesitter hjemmelaget sine stoler

Hovedtemaene var "Rettigheter og plikter på arbeidsplassen", "Motivasjon og forventninger" og "Trygg og sikker arbeidsplass".

Vi var nesten fulltallig, fem av seks arbeidstakere,  to jobbspesialister fra oppfølgingssiden og HELT MEDs kvalitetssjef.   

Vi møttes utenfor Scandic Lerkendal og ble så tatt med opp i 21. etasje på hotellet. Her var det utsikt over halve Trondheim og ikke minst ned på selveste Lerkendal stadion. Derfra gikk vi videre og kom inn på selve Lerkendal stadion og omvisning med guide. 

Etter omvisningen fikk vi låne VIP losjen til Prima der vi koste oss med pizza og brus. Først var det gaveutdeling der arbeidstakerne og jobbspesialistene fikk hver sin unike HELT MED t-skjorte. Deretter fikk kvalitetssjefen -som er Bergenser-  en gave av arbeidstakerne, til stor glede for ALLE trøndere - et Rosenborg skjerf. Dette skal han ha på seg under hele Landsturneringen i Stjørdal i helgen. For der blir HELT MED tilstede og synlig, og deler ut HELT MED-vann til aktive og tørste deltakere.

 

 

Kontakt

Kontaktinfo

Daglig leder - Jarle Eknes
tlf: 90758685
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Org.nr: 984 257 503

Besøksadresse

Seljeveien 6
Løren
Oslo

Postadresse

Stiftelsen SOR
Seljeveien 6
0575 Oslo

Fakturaadresse

Stiftelsen SOR c/o
ASR Accounting AS
Postboks 1027
1803 Askim