Filmer om arbeidsliv ferdige

Filmer om arbeidsliv ferdige

Karde og NNDS (Norsk Nettverk for Down syndrom) har samarbeidet om to arbeidslivsprosjekter. I prosjektet "Støtte til vanlig arbeid" produserte Karde en nettressurs for støtteapparatet til mennesker med utviklingshemning, www.laboris-støtte.no. Den er å anse som en verktøysklasse for hjelp til inkludering på ordinære arbeidsplasser. Det ble også laget en tilsvarende nettressurs for mennesker med utviklingshemning, www.laboris.no.

Oppfølgingsprosjektet "Gode eksempler – jobb" er akkurat ferdigstilt. I prosjektet har Karde laget 4 filmer som viser personer med utviklingshemning på ordinære arbeidsplasser. Det er også laget 5 filmer om hvordan de og støtteapparatet kan ha nytte av IKT som nettbrett og smarttelefoner. Filmene er koplet til nettstedene fra "Støtte til vanlig arbeid".


Mer informasjon om nettstedene og filmene kan ses i dette nyhetsbrevet


Karde og NNDS håper at mange har glede og nytte av de fritt tilgjengelige nettressursene og filmene!

Kontakt

Kontaktinfo

Daglig leder - Jarle Eknes
tlf: 90758685
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Org.nr: 984 257 503

Besøksadresse

Seljeveien 6
Løren
Oslo

Postadresse

Stiftelsen SOR
Seljeveien 6
0575 Oslo

Fakturaadresse

Stiftelsen SOR c/o
ASR Accounting AS
Postboks 1027
1803 Askim

EHF: 984257503

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.