• Hjem
  • Nyheter
  • Det handler om livet -ikke "godt nok" eller "vanlig praksis"
Det handler om livet -ikke

Scott Drangsholt

Det handler om livet -ikke "godt nok" eller "vanlig praksis"

Foredrag på SOR-konferansen mai 2021 i Bergen.

Scott Drangsholt går på Kristiansand katedralskole på Hverdagsliv. 2 dager i uken er han i arbeidspraksis på Jegersberg gård, på en hundedagis. Scott er fornøyd med fritiden sin,  bor på gård der han har lama, hunder, geiter, hester og høns. Han elsker dyr og natur, er tydelig på at han føler seg vel når han er sammen med dem. Han er en samfunnsengasjert ung mann som driver med film og liker å spille. I spillverden har han er unikt nettverk og mange venner! Scott er 20 år og har autisme.

Annette Drangsholt er styreleder av Autismeforeningen i Norge. Hun er en engasjert og travel dame som brenner for autisme saken. Anette Drangsholt bor på en gård sammen med familien, og er opprinnelig utdannet innen landbruk. Hun jobber nå som forsterket fostermor for en utviklingshemmet gutt på 11 år. Hun er gift med Glenn, og sammen har de barna Sonja, Andrea, Scott og fostersønnen Tobias.

Det handler om livet - ikke "godt nok" eller "vanlig praksis".

De skal snakke om hva miljøterapi betyr i hverdagen, hvilke muligheter og utfordringer de har møtt på opp gjennom årene.
Sammen skal de belyse viktige faktorer i møte med miljøterapauter som skal hjelpe dem med økt livskvalitet og triks for å få hverdagen til å gå opp.

Når man venter barn kan man lese og forberede seg, ingen er like, det vet man.  Men det er på et vis en oppskrift! Får man barn med ASD,  passer plutselig ikke oppskriften.
Oppskriften må til stadighet skrives om.

De har drømmer og planer videre i livet, hver for seg og sammen!

2019 november Drangsholt 1

 

Kontakt

Kontaktinfo

Daglig leder - Jarle Eknes
tlf: 90758685
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Org.nr: 984 257 503

Besøksadresse

Seljeveien 6
Løren
Oslo

Postadresse

Stiftelsen SOR
Seljeveien 6
0575 Oslo

Fakturaadresse

Stiftelsen SOR c/o
ASR Accounting AS
Postboks 1027
1803 Askim