• Hjem
  • Nyheter
  • Cato Brunvand Ellingsen blir spesialrådgiver i SOR
Cato Brunvand Ellingsen blir spesialrådgiver i SOR

Cato Brunvand Ellingsen, spesialrådgiver i Stiftelsen SOR

Cato Brunvand Ellingsen blir spesialrådgiver i SOR

Stiftelsen SOR styrker staben, og har ansatt Cato Brunvand Ellingsen som spesialrådgiver. Cato har jobbet for og med utviklingshemmede hele sitt voksne liv. Han har erfaring fra blant annet habiliteringstjeneste, kommunale tjenester, fagforening og ulike kompetansemiljø. Han beskriver seg også som aktivist for levekår, tjenester og rettigheter til utviklingshemmede. Cato er vernepleier med master i habilitering. 

-- Jeg er glad for å få muligheten til å bidra til Stiftelsen SOR sitt viktige arbeid for utviklingshemmede, sier Cato. Noe av det fineste med SOR er at stiftelsen klarer å kombinere fagutvikling og kompetanseformidling med sosialpolitisk påvirkningsarbeid. Denne kombinasjonen er avgjørende viktig. Menneskerettigheter og kvalitet på tjenester må sees i sammenheng. Mange med utviklingshemming er avhengig av omfattende bistand for å leve liv i tråd med egne ønsker og verdier. SOR er og skal være en viktig pådriver på dette feltet.

En av hovedoppgavene til Cato i SOR vil være å utvikle UngSOR-konferansen som den viktigste møteplassen for alle som er engasjert i levekårene til barn og unge med utviklingshemming. Han skal også ha en rolle i både vårt faglige- og sosialpolitiske arbeid.

Jarle Eknes, daglig leder i Stiftelsen SOR, er svært fornøyd med å få Cato Brunvand Ellingsen med på laget.

 

Kontakt

Kontaktinfo

Daglig leder - Jarle Eknes
tlf: 90758685
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Org.nr: 984 257 503

Besøksadresse

Seljeveien 6
Løren
Oslo

Postadresse

Stiftelsen SOR
Seljeveien 6
0575 Oslo

Fakturaadresse

Stiftelsen SOR c/o
ASR Accounting AS
Postboks 1027
1803 Askim

EHF: 984257503

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.