Å se den andre

Pär Johansson

Å se den andre

Pär Johansson er initiativtaker og leder for Glada Hudik-teatern i Sverige, en teatergruppe der utviklingshemmede og normalhemmede skuespillere opptrer side om side.

«Å hjelpe mennesker til å utvikle seg er det mest spennende arbeid som finnes», mener Pär.

Pär har mottatt flere priser både som leder og foredragsholder, og viser i sitt arbeid hvordan mennesker kan utvikles selv om de tilsynelatende har dårlige forutsetninger for å lykkes. Å få anledning til å vise hva man kan og at det verdsettes gir ytterligere vekstmuligheter.

En dokumentarserie om teateret kalt Elvis i lada Hudik ble sendt på SVT, og ensemblet har også opptrådd med pauseinnslag i Melodi grand prix (Melodifestivalen). Lena Koppels film Hur många lingon finns det i världen?  (2011) bygger fritt på Glada Hudik-teaterets historie.

SOR-konferansen Rett og urett -rettssikkerhet og tjenestekvalitet for mennesker med utviklingshemming 24.-25. oktober 2019 kommer den særdeles dyktige formidleren Pär Johansson til oss for å dele sine historier, opplevelser og begrunnelser for sitt engasjement.

Kontakt

Kontaktinfo

Daglig leder - Jarle Eknes
tlf: 90758685
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Org.nr: 984 257 503

Besøksadresse

Seljeveien 6
Løren
Oslo

Postadresse

Stiftelsen SOR
Seljeveien 6
0575 Oslo

Fakturaadresse

Stiftelsen SOR c/o
ASR Accounting AS
Postboks 1027
1803 Askim