Stand, postere og utdeling av brosjyrer på våre konferanser

Ønsker dere å ha stand eller poster på våre konferanser? Eller å dele ut informasjonsmateriell? Her finner du regler og fremgangsmåter.

Stand i Oslo: På konferanser som avholdes i Oslo (Oslo kongressenter / Folkets hus) må det betales kr 2.500 for hver standplass (inklusiv moms). Uansett hvilken organisasjon som ønsker stand. Dette på grunn av at Oslo kongresssenter tar seg betalt for dette.

I tillegg må personen som betjener stand melde seg på konferansen på vanlig måte, og betale vanlig deltageravgift.

Stand kan avbestilles inntil 4 uker før konferansestart. Etter dette er det ikke mulig å få refundert/kanselert bestilling av stand.

Hver standplass består av to bord og to stoler, hvit duk 16A strøm.

Hvor mange standplasser vi får mulighet til å ha vil variere fra konferanse til konferanse, ettersom det kan pågå flere konferanser samtidig. Normalt får vi rikelig med plass til dette i foajeen.

Den første måneden etter at påmeldingen har startet vil kun brukerorganisasjonene som NFU, LUPE, Autismeforeningen og andre brukerorganisasjoner bli garantert plass. Restplasser etter dette fordeles på andre organisasjoner og aktører.

Stand i Bergen: 

I Bergen benytter vi  lokaler i Scandic Bergen City. Det er plass til 10 stand,  Personen som betjener stand må melde seg på konferansen på vanlig måte, og betale vanlig deltageravgift. Fagforeninger, BPA-organisasjoner, forlag, hjelpemiddelfirma og andre kommersielle og non-profit aktører må i tillegg betale kr 2.500,-  (inklusiv moms). Det er gratis kun for Norsk forbund for utviklingshemmede, LUPE og tilsvarende brukerorganisasjoner samt frivillige organisasjoner + Skauge. 

Den første måneden etter at påmeldingen har startet vil kun brukerorganisasjonene som NFU, LUPE, Autismeforeningen og andre brukerorganisasjoner bli garantert plass. Restplasser etter dette fordeles på andre organisasjoner og aktører.

Postere: Postere fra høgskole- og universitetsmiljø eller andre forskningsmiljø er gratis. SOR dekker plassleien som eier/driver av konferanselokalene krever. Vi har ikke lange tradisjoner for posterpresentasjon, og har ikke utarbeidet egne retningslinjer for størrelse etc.

Utdeling av materiell: Det er flott hvis noen vil spre informasjonsmateriell på våre konferanser, så lenge det er relevant for konferansens tema eller for målgruppen mennesker med utviklingshemning. Det er normalt ikke anledning til å legge dette på egne bord eller stoler (med mindre man har avtalt å ha stand). Vi kan heller ikke legge det inn i mapper for dere, men etter avtale med oss kan det være aktuelt at dere selv legger materiell ut på hver enkelt stol. Det må gjøres om morgenen mellom klokken 8 og halv 9 samme dag.

Ta kontakt med Jarle Eknes: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for avtale om stand, poster eller utdeling av materiale. 

 
Alle som har stand, poster eller legger ut informasjonsmateriell på stoler må melde seg på konferansen på vanlig måte. 

Kontakt

Kontaktinfo

Daglig leder - Jarle Eknes
tlf: 90758685
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Org.nr: 984 257 503

Besøksadresse

Seljeveien 6
Løren
Oslo

Postadresse

Stiftelsen SOR
Seljeveien 6
0575 Oslo

Fakturaadresse

Stiftelsen SOR c/o
ASR Accounting AS
Rakkestadveien 1
1814 Askim