Skip to main content

Stand og utdeling av brosjyrer på våre konferanser

Ønsker dere å ha stand på våre konferanser? Eller å dele ut informasjonsmateriell? Her finner du regler og fremgangsmåter.

Stand: Kr 1.300 for hver standplass (inklusiv moms) pr dag. 

I tillegg må personen som betjener stand melde seg på konferansen på vanlig måte, og betale vanlig deltageravgift.

Den eneste måten å bestille stand på er på er ved å krysse av for dette når du melder deg på konferansen.

Stand kan avbestilles inntil 4 uker før konferansestart. Etter dette er det ikke mulig å få refundert/kanselert bestilling av stand.

Hvor mange standplasser vi får mulighet til å ha vil variere fra konferanse til konferanse, ettersom det kan pågå flere konferanser samtidig. 

Vi reserverer ikke plasser for noen, stand-plassene går til dem som først melder seg på.

Postere: Vi har ikke egen ordning for postere. De som ønsker å vise postere må bestille stand-plass på vanlig måte.

Utdeling av materiell: Det er flott hvis noen vil spre informasjonsmateriell på våre konferanser, så lenge det er relevant for konferansens tema eller for målgruppen mennesker med utviklingshemning. Det er ikke anledning til å legge dette på egne bord eller stoler (med mindre man har avtalt å ha stand). Vi kan heller ikke legge det inn i mapper for dere, men vi tillater at dere selv legger materiell ut på hver enkelt stol. Det må gjøres om morgenen mellom klokken 8 og halv 9 samme dag.

Ta kontakt med Jarle Eknes  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. dersom du har spørsmål om stand, men bestilling skjer utelukkende gjennom påmeldingssystemet.  

Alle som har stand, poster eller legger ut informasjonsmateriell på stoler må melde seg på konferansen på vanlig måte.